Nawigacja
Rozkład zajęć

ZAJĘCIA EDUKACYJNE I PRZERWY

W SZKOLE PODSTAWOWEJ IM. JANA PAWŁA II
W KROCZEWIE

(obowiązuje od 4 września 2017r.)

 

Układ przerw
i zajęć edukacyjnych
Czas trwania przerw
i zajęć edukacyjnych

dyżur poranny 30 min: 7.30 – 8.00
1. lekcja
8.00 – 8.45
przerwa 10 min: 8:45 – 8:55
2. lekcja 8.55 – 9.40
przerwa 10 min: 9.40 – 9.50
3. lekcja 9.50 – 10.35
przerwa 10 min: 10.35 – 10.45
4. lekcja 10.45 – 11.30
przerwa 15 min: 11.30 – 11.45
5. lekcja 11.45 – 12.30
przerwa 15 min: 12.30 – 12.45
6. lekcja 12:45 – 13:30
przerwa 5 min: 13.30 – 13.35
7. lekcja 13.35 – 14.20
przerwa 5 min: 14.20 – 14.25
8. lekcja 14:25 – 15:10
  
Czas ucieka

Warto zobaczyć
Warzywne stworki w 2 klasie
Warzywne stworki w 2 klasie
Wycieczka III klasy do Warszawy
Wycieczka III klasy do Warszawy
Kiermasz ciast- październik 2018
Kiermasz ciast- październik 2018
Biegi przełajowe- mistrzostwa powiatu 2018
Biegi przełajowe- mistrzostwa powiatu 2018
Dzień Edukacji Narodowej 2018
Dzień Edukacji Narodowej 2018
Wycieczka kl. IV, V, VII do Kłodawy i Uniejowa
Wycieczka kl. IV, V, VII do Kłodawy i Uniejowa
Dary jesieni 2018
Dary jesieni 2018
Prelekcja- odpowiedzialność karna nieletnich
Prelekcja- odpowiedzialność karna nieletnich
Półfinał Mistrzostw Powiatu w Piłce Nożnej 2018
Półfinał Mistrzostw Powiatu w Piłce Nożnej 2018
Rozwijamy talenty przedszkolaków
Rozwijamy talenty przedszkolaków
Wizyta policji w przedszkolu wrzesień  2018
Wizyta policji w przedszkolu wrzesień 2018
Dzień z życia przedszkola- październik 2018
Dzień z życia przedszkola- październik 2018
Wycieczka do Międzyzdrojów dla laureatów "Misja przyroda"
Wycieczka do Międzyzdrojów dla laureatów "Misja przyroda"
Dzień chłopaka 2018 w grupie 5 latków
Dzień chłopaka 2018 w grupie 5 latków
Spotkanie z policją w grupie 5 i 6 latków
Spotkanie z policją w grupie 5 i 6 latków
WIĘCEJ
Albumów Galerii